Trek Racefiets

Trek werd opgericht in 1975 in Waterloo, Wisconsin, Verenigde Staten. Hier bevindt het hoofdkwartier van het bedrijf zich nog steeds. Het bedrijf begon met het produceren van stalen fietsframes. Momenteel worden Trek fietsen in in 90 landen wereldwijd verkocht.

De racefietsen van Trek

De belangrijkste racefietsen van Trek zijn op te delen in twee categorieën. Voor de weg zijn er de aerodynamische Madone, de Domane is er voor de lange uren in het zadel en de lichtgewicht Émonda voor in de bergen.
Voor off road zijn er de cyclocrossfietsen Boone en Crocket. De Checkpoint is er voor het avontuurlijke werk ver weg van de gebaande paden. Wil je meer comfort? Kijk dan bij de Mountainbikes van Trek.

Trek Dealers

Aan Trek Dealers geen gebrek in Nederland. Tegen de 300 fietsenwinkels mogen zich Trek dealer noemen. Maar niet alle winkeliers verkopen het gehele assortiment. Zo zijn er fietszaken die een Demo center voor racefietsen hebben waar diverse typen racefietsen kunnen worden uitgetest. Voor wie geïnteresseerd is een “custom” Trek zijn er de “Project One” maatwerk dealers.
Het is dus van belang om de juiste Trek dealer te selecteren voor de fiets van uw keuze. Ikwildezefiets.nl maakt de keuze gemakkelijk. Alleen Trek Dealers die u kunnen helpen met uw aanvraag voor een Trek racefiets zullen reageren met een offerte.

Alle racefietsen van Trek