Veelgestelde vragen

Hier vindt u een reeks van veelgestelde vragen.
Heeft u nog een vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 • Hoe werkt "ikwildezefiets.nl"?

  Vul alle gegevens, specificaties en wensen in van de fiets die u zoekt.
  De aanvraag wordt anoniem uitgezet onder het dealernetwerk van “ikwildezefiets.nl”. Zij kunnen reageren op uw aanvraag met een op maat gesneden aanbod.
  Als de aanbiedingen binnen zijn worden deze aan u gepresenteerd. U kiest zelf met welke Dealers u in contact wilt treden om de aanbieding verder te bespreken.
  Tevreden over een aanbieding? U maakt een vrijblijvende afspraak voor in de winkel. Ook met het aanbod van de dealer op zak heeft u dus geen enkele koopverplichting.

 • Is de dienstverlening gratis?

  Ja, u kunt kosteloos en vrijblijvend gebruik maken van onze dienstverlening.

 • Waar verdienen jullie je geld dan mee?

  De aangesloten dealers dragen de kosten voor onze dienstverlening. Hierdoor blijft de service van "ikwildezefiets.nl" voor u als particulier volledig gratis.

 • Wie ziet mijn persoonlijke gegevens?

  Wij vragen van u zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens. Helemaal zonder kunnen we echter niet. Om u te informeren over de voortgang van het proces gebruiken we uw e-mail adres en telefoonnummer. Om te bepalen welke dealers in aanmerking komen voor uw aanvraag hebben wij de postcode nodig, maar bijvoorbeeld geen plaats, straatnaam en huisnummer.
  Als de dealer een aanbod voor u maakt bent u voor de dealer anoniem. Pas als u in contact wilt treden met een Dealer om een aanbieding te bespreken worden de contactgegevens (naam/ e-mail en telefoonnummer) vrijgegeven aan de dealer.

 • Ben ik verplicht om de fiets te kopen als ik contact opneem met een dealer?

  U komt in contact met een Dealer om meer informatie in te winnen over de aanbieding. Dit gebeurt uiteraard vrijblijvend.

 • Is de dealer verplicht om de aanbieding na te komen?

  "Ikwildezefiets.nl" kan dat niet garanderen. Dit is een verantwoordelijkheid van de Dealer.